Η αξιολόγηση των Παρόχων ξεκίνησε με ταχύ ρυθμό.

July, 28, 2017


Η αξιολόγηση των Παρόχων ξεκίνησε με ταχύ ρυθμό.

To allazorevma.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εκαντοντάδες χρήστες μας που ήδη συμμετείχαν στην αξιολόγηση των Παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος συνεισφέροντας εξαιρετικού ενδιαφέροντος πληροφορίες και σχόλια για όλους τους ενεργούς Παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος.

Η αξιολόγηση είναι πλέον μια μόνιμη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Προτείνουμε λοιπόν στους χρήστες του allazorevma.gr να πάρουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν πέρα από την τιμή, την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Πάροχοι, συμβάλλοντας στην βελτίωση τους προς όφελος όλων.

Συμμετέχοντας στην μόνιμη αυτή έρευνα θα κερδίσουν:

-Συμμετοχή στην κλήρωση για το ποσό  των 50 ευρώ που θα διεξάγεται από το allazorevma.gr για κάθε 200 (ανεξάρτητες και μοναδικές ανά χρήστη) αξιολογήσεις.

-Έκθεση, όποτε μας την ζητήσετε, με τα συνολικά αποτελέσματα της αξιολόγησης σε σύγκριση με την δική σας αξιολόγηση ώστε να ξέρετε πως "σκοράρει" ο δικός σας πάροχος σε σχέση με την αγορά.

Συνιστούμε, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο, να προσπαθήσετε να φέρετε στην μνήμη σας συγκεκριμένα γεγονότα ή εμπειρίες από την σχέση σας με τον Πάροχο που αξιολογείτε - το ερωτηματολόγιο είναι  σχεδιασμένο να σας βοηθήσει σ' αυτό. Είναι προφανές ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε τηρούνται εμπιστευτικά σύμφωνα με του όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερα από  4 λεπτά.

Για να ξεκινήστε την αξιολόγηση πατήστε εδώ. 
 

allazorevma.gr