Την Παρασκευή 3/11 η κλήρωση για το πρώτο Γεωγραφικό Διαμέρισμα που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης του allazorevma.gr ''123 αλλάζω''

October, 31, 2017


Την Παρασκευή 3/11 η κλήρωση για το πρώτο Γεωγραφικό Διαμέρισμα που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης του allazorevma.gr ''123 αλλάζω''

Την Παρασκευή 3/11 η κλήρωση για το πρώτο τυχερό γεωγραφικό διαμέρισμα

Με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του allazorevma.gr ''123 αλλάζω''  στην αρχή κάθε μήνα θα κληρώνεται ένα Γεωγραφικό Διαμέρισμα.  Οι χρήστες μας που κατοικούν στο Γεωγραφικό αυτό  Διαμέρισμα, θα συμμετέχουν στο τέλος του μήνα σε κλήρωση με χρηματικά έπαθλα που ισοδυναμούν με την αξία πολλών μηνών κατανάλωσης ρεύματος.

Θα μπορούν να συμμετέχουν  χρήστες που είτε άλλαξαν πάροχο μέσω της σελίδας μας, είτε αξιολόγησαν τον πάροχό τους είτε είναι συνδρομητές του newsletter μας. Μαζί τους και όσοι θα κάνουν τις ενέργειες αυτές στην διάρκεια  του μηνός μέχρι την κλήρωση.

Η κλήρωση για το πρώτο γεωγραφικό διαμέρισμα θα γίνει την Παρασκευή 4/11 και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα. 

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζοντα τα γεωγραφικά διαμερίσματα και οι ταχυδρομικοί κωδικοί που αντιστοιχούν σε αυτά. 

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη παρακαλούμε συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το email σας και τον ταχυδρομικό σας κωδικό ώστε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης του allazorevma.gr όταν το Γεωγραφικό σας Διαμέρισμα κληρωθεί.Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα επιβράβευσης  του allazorevma.gr ''123 αλλάζω''  θα ανακοινώσουμε σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.

Πίνακας γεωγραφικών διαμερισμάτων
 

allazorevma.gr