Προσφορές Παρόχων. Τι πρέπει να προσέξετε στον τρόπο που αυτές παρουσιάζονται και διαφημίζονται

February, 13, 2018


Προσφορές Παρόχων. Τι πρέπει να προσέξετε στον τρόπο που αυτές παρουσιάζονται και διαφημίζονται

Καθημερινά αρκετές διαφημίσεις Παρόχων ''παιζουν'' στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, Δεν είναι λίγες οι φορές πάλι, που μας καλούν  τηλεφωνικά για να μας ενημερώσουν εκπρόσωποι (;) των Παρόχων . Ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξουμε για να κατανοήσουμε τι μας προσφέρουν;. 


Σημείο 1 - Πολύ χαμηλή τιμή κιλοβατώρας -  αλλά τι γίνεται με το πάγιο;

Μερικοί Πάροχοι προσφέρουν χαμηλή τιμή κιλοβατώρας με αυξημένο όμως πάγιο, Θα πρέπει λοιπόν σε κάθε προσφορά, εάν δεν αναφέρεται η τιμή του πάγιου, να μάθουμε εάν :

  -  Υπάρχει πάγια χρέωση 

  - Ποιο είναι το ύψος της πάγιας χρέωσης 

  - Εάν η πάγια χρέωση αναφέρεται σε περίοδο ενός μήνα η τετράμηνου

Υπάρχει ο κίνδυνος, ιδιαίτερα αν έχουμε μικρές σχετικά καταναλώσεις, να πληρώνουμε τελικά περισσότερα παρά την "χαμηλότερη" τιμή κιλοβατώρας!
 
Σημείο 2- Εκπτώσεις 
 
Οι Πάροχοι προσφέρουν εκπτώσεις. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως το πως αυτές ορίζονται. Σας μεταφράζουμε κάποιες από αυτές σε απλά Ελληνικά.

   - Έκπτωση στις ανταγωνιστικές χρεώσεις - Η έκπτωση εφαρμόζεται στο πάγιο και στην χρέωση ανα Kwh του λογαριασμού σας 

   - Έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας - Η έκπτωση εφαρμόζεται στις χρεώσεις ανα Kwh και όχι στο πάγιο 

   - Έκπτωση στην χρέωση ενέργειας ημέρας - Η έκπτωση εφαρμόζεται μόνο στις χρεώσεις ανα Kwh για την κατανάλωση ημέρας και όχι της νύχτας (εάν έχετε νυκτερινό)

Τέλος μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες εκπτώσεις προσφέρονται με την προϋπόθεση περιόδου ελάχιστης Παραμονής 

Εάν δεν θέλετε να χάσετε την ώρα σας ψάχνοντας με τις ώρες τις προσφορές των Παρόχων, ή ανοίγοντας τηλεφωνικούς διαλόγους με του "εκπρόσωπους" των προμηθευτών, ελάτε στο  allazorevma.gr όπου έχουμε συμπεριλάβει όλα τα παραπάνω στους υπολογισμούς μας και σας παρουσιάζουμε συνοπτικά και σωστά την σύγκριση μας με σκοπό να αλλάξατε Πάροχο χαμογελαστοί αλλά όχι γελασμένοι

 

allazorevma.gr