Αλλάξατε Πάροχο πριν ένα χρόνο; Καιρός να το (ξανα) δείτε!

November, 1, 2018


Αλλάξατε Πάροχο πριν ένα χρόνο; Καιρός να το (ξανα) δείτε!

Προτείνουμε στους χρήστες μας που άλλαξαν πάροχο πριν ένα χρόνο (ή παλιότερα) να ελέγξουν και πάλι την αγορά, Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις  λόγοι:

   - Οι προσφορές στο διάστημα αυτό έχουν βελτιωθεί. Αν η τιμή που πληρώνετε είναι πάνω από 80 λεπτά την κιλοβατώρα, έχετε την ευκαιρία να πάρετε έκπτωση (είτε από τον υφιστάμενο πάροχο ή  κάποιο άλλο) της τάξεως του 10% 

  - Ειδικά για τους παλιότερους θα πρέπει να ξέρουν ότι οι πάροχοι έχουν στο μεταξύ εισάγει προϊόντα με χαμηλή τιμή κιλοβατώρας συνδυασμένα με μικρή χρέωση παγίου. Αν η κατανάλωσή σας είναι μεγάλη (πάνω από 2,000 κιλοβατώρες τον τετράμηνο) ίσως σας συμφέρουν. 
     
 - Τέλος ορισμένοι πάροχοι έχουν  αρχίσει να ενεργοποιούν την  ρήτρα οριακής τιμής συστήματος μέσω της οποίας περνούν μέρος της αύξησης της χονδρικής τιμής στους πελάτες τους. Το allazorevma.gr έχει ήδη προτείνει στους χρήστες του, αν εμφανιστεί η χρέωση αυτή στον λογαριασμό τους. να αλλάξουν πάροχο, δεδομένου ότι υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ παρόχων στο όριο πάνω από το οποίο εφαρμόζεται η χρέωση. Είναι διαφορετική μια χρέωση του ενός ευρώ στον λογαριασμό και άλλη των 15 ευρώ!

Αφού μπήκαμε στο παιχνίδι της αγοράς ας παίξουμε σωστά - με το κατάλληλο εργαλείο : το allazorevma.gr ! 

allazorevma.gr