Έχετε Φυσικό αέριο στο σπίτι; Το allazorevma σας προτείνει : Καιρός να αλλάξετε ... ρεύμα

November, 6, 2018


Έχετε Φυσικό αέριο στο σπίτι; Το allazorevma σας προτείνει : Καιρός να αλλάξετε ... ρεύμα

Υπάρχουν πλέον στην αγορά ενέργειας προσφορές "διπλού καυσίμου" - ρεύμα και αέριο σε "πακέτο". Στην πραγματικότητα οι προσφορές αυτές σας αφορούν αν έχετε ήδη αέριο στο σπίτι. Αν δεν έχετε καλό είναι να το σκεφτείτε αλλά ... για του χρόνου (είναι περίπου 40% φθηνότερο από το πετρέλαιο για θέρμανση)

Αν είστε λοιπόν ήδη ένας από τους περίπου 500,000 καταναλωτές φυσικού αερίου σας προτείνουμε να αλλάξετε πάροχο .... ηλεκτρικού ρεύματος.

Προτείνουμε κατ' αρχήν να απευθυνθείτε (εάν δεν σας έχει προσεγγίσει αυτός ήδη) στον υφιστάμενο  πάροχο σας φυσικού αερίου. Αυτός πλέον είναι και προμηθευτής ρεύματος. Σίγουρα θα σας κάνει μια καλή πρόταση-πακέτο.

Αν θέλετε δεύτερη επιλογή, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παρόχων ηλεκτρισμού που μπορεί να σας παρέχει πακέτο αέριο και ρεύμα. Όλα τα πακέτα παρουσιάζονται στα αποτελέσματα της σύγκρισης του allazorevma.gr

Προσοχή όμως: Η σύγκριση γίνεται μόνο με βάση το ρεύμα. Τα τιμολόγια του φυσικού αερίου προς το παρόν δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους. Μη μας ρωτάτε γιατί - θα σας ενημερώσουμε όταν ομαλοποιηθούν.

Γι αυτό και η πρότασή μας είναι να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές πακέτων αερίου ρεύματος αλλάζοντας πάροχο ρεύματος!


 

allazorevma.gr