Πρόσθετες υπηρεσίες - Προσφορές Διπλής ενέργειαςAπό την αρχή του 2018 οι οικιακοί καταναλωτές φυσικού αερίου μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό προμηθευτή από τον υφιστάμενο, όπως και στο ρεύμα.

Ο διαφορετικός αυτός προμηθευτής μπορεί να είναι ένας από τους δύο προμηθευτές φυσικού αερίου που υπάρχουν ήδη (Φυσικό Αέριο, Ζενίθ) ή όποιος Πάροχος Ηλεκτρισμού έχει πάρει άδεια και για προμήθεια φυσικού αερίου (μέχρι στιγμής δύο μόνο έχουν ανακοινώσει προσφορές με φυσικό αέριο). Η επιλογή συνεπώς από "ένα και μοναδικό" έγινε "έναν από πολλούς  παρόχους που προσφέρουν φυσικό αέριο και ρεύμα.

Στην πράξη το θέμα αφορά κατά κύριο λόγο τους καταναλωτές φυσικού αερίου και μόνο (που είναι περίπου 500 χιλιάδες έναντι των 7 εκατομμυρίων στο ρεύμα). Οι καταναλωτές αυτοί (πελάτες ήδη της Ζενίθ και του Φυσικού Αερίου) μπορούν να επιλέξουν να αλλάξουν προμηθευτή αερίου αλλά και ρεύματος ταυτόχρονα (έχοντας την επιλογή να μείνουν στον υφιστάμενο πάροχο φυσικού αερίου, προμηθευόμενοι και ρεύμα από αυτόν).

Αυτό που είναι σημαντικό να ξέρουν οι χρήστες του allazorevma.gr  είναι ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, η σύγκριση και επιλογή της φθηνότερης λύσης μπορεί να γίνει μόνο με βάση το ηλεκτρικό ρεύμα. Τα τιμολόγια φυσικού αερίου δεν είναι ακόμα συγκρίσιμα μεταξύ τους και οι πάροχοι ηλεκτρισμού που ξεκίνησαν δεν τα έχουν τυποποιήσει επαρκώς.

Συνεπώς, για να είναι πλήρως ενημερωμένοι οι χρήστες μας, περιλάβαμε τις "προσφορές "πακέτων" ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου στην σελίδα μας "Προσφορές Διπλής ενέργειας" . 

Μπορείτε να συγκρίνετε τις προσφορές διπλής ενέργειας όσον αφορά τις εκπτώσεις προς το ρεύμα στην σύγκριση του allazorevma.gr Προσοχή! Η σειρά παρουσίασης δεν είναι κατ' ανάγκη αξιολογική.ZeniΘ: DUAL ENERGY POWER

Η υπηρεσία DUAL ENERGY αφορά νοικοκυριά και επιχειρήσεις και προσφέρει ειδική έκπτωση σε όλους όσοι χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ


       - Έκπτωση 10% στη χρέωση ενέργειας ημέρας ηλεκρτρικού ρεύματος. 

       - 5% στην αναλογική χρέωση προμήθειας φυσικού αερίου, με την εμπρόθεσμη  εξόφληση του λογαριασμού

       - 24/7 Επείγουσα Τεχνική Βοήθεια - Ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας / επιχείρησης

       - Κάρτα υγείας

      - Ειδικοί όροι: Ισχύει για 12μηνη σύμβαση. H έκπτωση αφορά υφιστάμενους και νέους πελάτες που επιλέγουν

       συνδυαστικά και  φυσικό αέριο και ρεύμα από τη ZeniΘ. Η έκπτωση συνδυάζεται με την έκπτωση

       Συνέπειας Κορυφαίος Πελάτης 

        Διαβάστε περισσότερα Protergia: Double Energy  

Το Protergia Double Energy απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ.  


  - Δωρεάν πάγιο για το Οικιακό Κοινόχρηστο και χρέωση παγίου 2,5€/μήνα για το Οικιακό Αυτόνομο   

  Έκπτωση 25% στο ηλεκτρικό ρεύμα στην χρέωση ενέργειας ημέρας

  - Έκπτωση 25% στην τιμή προμήθειας φυσικού αερίου

  Ειδικοί όροι: Ισχύει για 24μηνη σύμβαση για νέες αιτήσεις έως 31/3

    Διαβάστε περισσότερα
Φυσικό Αέριο: Energy Double Play

Η υπηρεσία Energy Double Play αφορά νοικοκυριά και επιχειρήσεις και προσφέρει ειδική έκπτωση σε όλους όσοι χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη Φυσικό Αέριο.


  - Έκπτωση 5% στη χρέωση ενέργειας ημέρας ηλεκρτρικού ρεύματος.

  - 24/7 Επείγουσα Τεχνική Βοήθεια - Ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας / επιχείρησης

  Ειδικοί όροι: Ισχύει για 12μηνη σύμβαση. H έκπτωση αφορά υφιστάμενους και νέους πελάτες που επιλέγουν

     συνδυαστικά και  φυσικό αέριο και ρεύμα από τη Φυσικό Αέριο. Η έκπτωση συνδυάζεται με την

     έκπτωση Συνέπειας 15% 

     Διαβάστε περισσότερα
                     Σύγκρινε τώρα τα τιμολόγια ρεύματος!                       


allazorevma.gr