Αξιολογήστε τον Πάροχο σας ηλεκτρισμού και κερδίστε

July, 11, 2017


Αξιολογήστε τον Πάροχο σας ηλεκτρισμού και κερδίστε

Το allazorevma.gr  δίνει την ευκαιρία στους χρήστες του, είτε έχουν αλλάξει πάροχο ηλεκτρισμού  είτε όχι ακόμα, να καταγράψουν την  εμπειρία τους  συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης Παρόχων ηλεκτρισμού. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν πέρα από την τιμή, την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι Πάροχοι,  συμβάλλοντας στην βελτίωση τους - προς όφελος όλων. Προσκαλούμε όλους τους χρήστες του allazorevma.gr να συμμετάσχουν στην μόνιμη αυτή έρευνα και να κερδίσουν:

-Συμμετοχή στην κλήρωση για το ποσό  των 50 ευρώ που θα διεξάγεται από το allazorevma.gr για κάθε 200 (ανεξάρτητες και μοναδικές ανά χρήστη) αξιολογήσεις.
-Έκθεση, όποτε μας την ζητήσετε, με τα συνολικά αποτελέσματα της αξιολόγησης σε σύγκριση με την δική σας αξιολόγηση ώστε να ξέρετε πως "σκοράρει" ο δικός σας πάροχος σε σχέση με την αγορά.
-Εγγραφή στο newsletter του allazorevma.gr ώστε να ενημερώνεστε πλήρως και αντικειμενικά για τα τεκταινόμενα στην αγορά ηλεκτρισμού.

Συνιστούμε, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο, να προσπαθήσετε να φέρετε στην μνήμη σας συγκεκριμένα γεγονότα ή εμπειρίες από την σχέση σας με τον Πάροχο που αξιολογείτε - το ερωτηματολόγιο είναι  σχεδιασμένο να σας βοηθήσει σ' αυτό. Είναι προφανές ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας δίνετε τηρούνται εμπιστευτικά σύμφωνα με του όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερα από 5 λεπτά.

Για να ξεκινήστε την αξιολόγηση πατήστε εδώ.
 

allazorevma.gr