Τηλε-πωλήσεις ηλεκτρισμού - Θέλουν προσοχή!

October, 6, 2017


Τηλε-πωλήσεις ηλεκτρισμού - Θέλουν προσοχή!

Έχει παρατηρηθεί πρόσφατα μεγάλη αύξηση των τηλεφωνημάτων από Πωλητές Παρόχων ηλεκτρισμού. Τι θα πρέπει να προσέξει κανείς ώστε να μπορέσει να κατανοήσει πλήρως τι μας προσφέρουν?  Για να διευκολύνουμε τους χρήστες μας ετοιμάσαμε των παρακάτω οδηγό. 

Βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής σας έχει ρωτήσει ποιο είναι το τωρινό σας τιμολόγιο, πως πληρώνετε τον λογαριασμό σας  και ποια είναι η ετήσια  κατανάλωση σας. Αυτές είναι απαραίτητες πληροφορίες για τον ακριβή υπολογισμό του ετήσιου οφέλους από την αλλαγή Παρόχου. Μόλις ολοκληρώσει την προσφορά του ρωτήστε τον επίσης:

- Ποιες είναι οι προσφερόμενες τιμές ανά κιλοβατώρα (Μην αρκεστείτε σε ποσοστό έκπτωσης, είναι δύσκολο τηλεφωνικά να κατανοήσετε τι αυτό εκφράζει και σε ποιες χρεώσεις εφαρμόζεται)

- Εάν υπάρχει πάγιο και εάν αυτό εφαρμόζεται κάθε μήνα ή κάθε τετράμηνο.

- Εάν υπάρχει ελάχιστη παραμονή και εάν ναι, ποια είναι η ποινή πρόωρης αποχώρησης 

- Εάν η προσφορά είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα του Παρόχου ώστε να ενημερωθείτε και από εκεί για του όρους και τις προϋποθέσεις 

- Τα στοιχεία του πωλητή ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις.

Μην βιαστείτε να ''κλείσετε'' την συμφωνία. Κάντε μια έρευνα αγοράς ώστε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς. Ακόμα και εάν σας προσφέρεται κάποια έκπτωση, μπορείτε  να ζητήσετε καλύτερη προσφορά και από τον τωρινό σας Πάροχο.

Βεβαιωθείτε πριν υπογράψετε κάτι ότι το προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρεται ταιριάζει στις ανάγκες σας και σας συμφέρει. Θυμηθείτε ότι ακόμη και εάν υπογράψετε, έχετε 14 μέρες να υπαναχωρήσετε χωρίς οποιαδήποτε επίπτωση.

Ακόμα καλύτερα, προτείνουμε να μπείτε στο allazorevma.gr (την στιγμή που θέλετε εσείς) , να συγκρίνετε τα τιμολόγια και τις προσφορές όλων των Παρόχων και να κάνετε γρήγορα και εύκολα την αίτηση σας online.

Σημειώστε ότι έχουμε διαβάσει τα  ''ψιλά γράμματα'' των όρων και των προσφορών και σας τα παρουσιάζουμε συνοπτικά στην ανάλυση του κάθε προγράμματος στην ιστοσελίδα μας. Εάν όμως έχετε ακόμη απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

 

allazorevma.gr