"Όχι άλλες ρήτρες" η εκστρατεία του allazorevma.gr συνεχίζεται

April, 9, 2019


Η εκστρατεία του  allazorevma.grγια την αντιμετώπιση του φαινομένου της χρέωσης ρητρών "οριακής τιμής συστήματος" συνεχίζεται.

Στείλτε μας έναν πρόσφατο λογαριασμό (εκδόσεως Μαρτίου Απριλίου 2019) με χρέωση ρήτρας (π.χ. βγάζοντας τον φωτογραφία με το κινητό σας και στέλνοντας το ηλεκτρονικά στο app@allazorevma.gr) και εμείς:

-Θα τον περιλάβουμε σε μια βάση δεδομένων μέσω της οποίας θα δημοσιεύουμε συγκεντρωτικά στοιχεία ανά Πάροχο με τον αριθμό των λογαριασμών που λάβαμε και το ποσοστό αύξησης των ανταγωνιστικών χρεώσεων λόγω της ρήτρας (καμία πληροφορία που θα μπορεί να ταυτοποιήσει ένα συγκεκριμένο καταναλωτή ή την παροχή του δεν θα δημοσιοποιείται).

-Στο άμεσο μέλλον, με βάση τα στοιχεία που θα μας στείλετε, θα δώσουμε την επιλογή στους χρήστες μας να βλέπουν αν θέλουν την σύγκριση των τιμολογίων λαμβάνοντας υπ όψιν ένα "Συντελεστή επιβάρυνσης Ρήτρας ΟΤΣ"  για κάθε τιμολόγιο.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε! Στείλτε μας σήμερα τον λογαριασμό που σας έκανε να σηκωθούν οι τρίχες της κεφαλής σας! 
 

allazorevma.gr