Η ΕΛΙΝΟΙΛ στη σύγκριση του allazorevma.gr

August, 6, 2019


Η ΕΛΙΝΟΙΛ στη σύγκριση του allazorevma.gr

To allazorevma.gr καλωσορίζει την ΕΛΙΝΟΙΛ, ως το νεότερο μέλος στην ομάδα των ενεργών εναλλακτικών παρόχων Ηλεκτρικού Ρεύματος. Από 1/8/2019 έχει ανανεώσει τα δεδομένα στη σύγκριση με την εισαγωγή των προγραμμάτων της ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι μία ελληνική ιδιωτική εταιρία ενέργειας, εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η εταιρία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των πετρελαιοειδών, διαθέτοντας πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 620 πρατήρια ελίν, από τα οποία διατίθενται κορυφαίας ποιότητας καύσιμα και λιπαντικά. Ακομη η ΕΛΙΝΟΙΛ κατέχει σημαίνουσα θέση στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της ελληνικής βιομηχανίας και ναυτιλιας με υγρά - στερεά καύσιμα και λιπαντικά. Τέλος η εταιρία δραστηριοποιείται με επιτυχία και στη θέρμανση οικιών και κτιρίων, εξυπηρετώντας πελάτες σε όλη την Αττική.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ με την προσθήκη των προϊόντων ηλεκτρικού ρεύματος (electricon) και φυσικού αεριού (aerion), εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό Όμιλο, με πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα και δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών της.

 

allazorevma.gr