Τέσσερα χρόνια allazorevma.gr

November, 19, 2019


Τέσσερα χρόνια allazorevma.gr

Το καλοκαίρι του 2015 θα μείνει αξέχαστο στους Ελληνες. Το ίδιο και σε μας  - την ομάδα του allazorevma.gr. Για ένα λόγο παραπάνω. Γιατί το περάσαμε σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τη πρώτη ελληνική ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ηλεκτρικού ρεύματος. Τον Σεπτέμβριο του '15 την παρουσιάσαμε στους παρόχους ρεύματος και την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και τον Οκτώβριο την κάναμε διαθέσιμη στο διαδίκτυο. (Ένας πάροχος μας έστειλε εξώδικο και η Ρυθμιστική Αρχή μας συνεχάρη αλλά μας είπε ότι το θέμα μας χρειάζεται ...νομοθετική ρύθμιση). 

Μετά από μια περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας, το Μάρτιο του 2016 μπήκαμε σε εμπορική λειτουργία. Είμαστε περήφανοι γιατί δεν πέρασε ένας χρόνος και εμφανίστηκε ο πρώτος (και μοναδικός μέχρι στιγμής) μιμητής.

Τέσσερα χρόνια μετά, μισό εκατομμύριο καταναλωτές έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας και πολλές χιλιάδες έχουν αλλάξει πάροχο ή έχουν αξιολογήσει τους παρόχους τους μέσα από αυτή.  Το allazorevma.gr συγκρίνει (δωρεάν!)  τις τιμές όλων των παρόχων με ανεξαρτησία, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, ενώ συγχρόνως προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξουν πάροχο ανάμεσα στους (εννέα προς το παρόν) παρόχους που μας εμπιστεύονται την διεκπεραίωση των αιτήσεων.  

Φαίνεται ότι το allazorevma.gr ήρθε για να μείνει...

 

allazorevma.gr