"Όχι άλλες ρήτρες" - η εκστρατεία του allazorevma.gr συνεχίζεται

December, 17, 2019


Η εκστρατεία του  allazorevma.gr, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της χρέωσης ρητρών "οριακής τιμής συστήματος" συνεχίζεται. Αυτό γιατί παρ' όλη την αύξηση των τιμών της ΔΕΗ από τον 9/19 ορισμένοι πάροχοι εξακολουθούν να την χρεώνουν. Πρακτική που οδηγεί συνήθως σε "σιωπηρή" αύξηση της τιμής του τιμοκαταλόγου σε ποσοστό πάνω από 15%. 

Στείλτε μας έναν πρόσφατο λογαριασμό (εκδόσεως Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2019) με χρέωση ρήτρας (π.χ. βγάζοντας τον φωτογραφία με το κινητό σας και στέλνοντας τον ηλεκτρονικά στο app@allazorevma.gr) και εμείς:

-Θα τον περιλάβουμε στη βάση δεδομένων μέσω της οποίας συγκεντρώνουμε στοιχεία με το ποσοστό αύξησης των ανταγωνιστικών χρεώσεων λόγω της ρήτρας. Η βάση δεδομένων περιέχει ήδη εκατοντάδες λογαριασμούς από τον Απρίλιο του 2019 οπότε ξεκίνησε η εκστρατεία μας, χρειάζεται όμως συνεχή ανανέωση.

-Θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας στέλνετε για να τηρούμε ενήμερη την επιλογή που δίνουμε στους χρήστες μας να βλέπουν, αν θέλουν, την σύγκριση των τιμολογίων λαμβάνοντας υπ όψιν ένα "Συντελεστή επιβάρυνσης Ρήτρας ΟΤΣ"  για κάθε τιμολόγιο.

Δώστε μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε να βοηθούμε όλους τους καταναλωτές! Στείλτε μας σήμερα τον λογαριασμό που έκανε να σηκωθούν οι τρίχες της κεφαλής σας! 

Με τη ευκαιρία ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες φίλους που έχουν ήδη στείλει λογαριασμούς - χρειαζόμαστε και πιο πρόσφατους! 

Είναι προφανές ότι οι λογαριασμοί που μας στέλνετε τηρούνται αυστηρά εμπιστευτικοί.

 

allazorevma.gr