Ανανεώθηκε η σύμβαση με τον Πάροχο σας ρεύματος;

January, 24, 2020


Ανανεώθηκε η σύμβαση με τον Πάροχο σας ρεύματος;

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους χρήστες του allazorevma.gr ότι οι περισσότερες συμβάσεις προμήθειας ρεύματος είναι ΕΤΗΣΙΕΣ. Αν αλλάξατε συνεπώς πάροχο πριν από ένα περίπου χρόνο (η ακόμα πιο παλιά) είναι ώρα να το ξαναδείτε. Ερώτηση: Δεν θα σας το θυμίσει ο Πάροχος σας; Απάντηση: Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι.

Ο λόγος για να ΜΗΝ σας το θυμίσει είναι ότι με την λήξη της σύμβασης αυτόματα και σιωπηρά αλλάζει το τιμολόγιο με το οποίο χρεώνεστε. Και προφανώς προς τα πάνω (αλλιώς θα σας το θύμιζε!)

Ο λόγος για να σας το θυμίσει είναι ότι επενδύει σε μακροχρόνια σχέση μαζί σας- καλό σημάδι. Προτείνουμε όμως να διαβάσετε προσεκτικά το ευγενικό γράμμα που θα σας στείλει γιατί κάπου στη μέση του μακροσκελούς κειμένου θα αναφέρει ότι μεταφέρεστε πλέον στον "βασικό τιμοκατάλογο". Αυτό το "βασικό" ακούγεται ωραίο αλλά δεν είναι πάντα για καλό. Πιθανόν σημαίνει ότι χάνετε τα προνόμια της προσφοράς που σας δόθηκε όταν γίνατε πελάτης. 

Υπάρχει και τρίτη περίπτωση: Να μην σας ενημερώσει, να ανανεώσει αυτόματα και σιωπηρά αλλά να κρατήσει για ένα ακόμα χρόνο τον ίδιο τιμοκατάλογο. Αυτόν να τον κάνετε εικόνισμα. 

 
 

allazorevma.gr