Μένουμε σπίτι αλλά είμαστε (δια)δικτυωμένοι

March, 17, 2020


Μένουμε σπίτι αλλά είμαστε (δια)δικτυωμένοι

Η ομάδα του allazorevma.gr έφτιαξε ένα οδηγό για να μην σας λείψει τίποτα μένοντας σπίτι 

Αγορές από το supermarket

Τα ηλεκτρονικά supermarkets σας δίνουν την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να κάνετε τα ψώνια σας. 
Επιπλέον, τα καλά ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ διαθέτουν ευρύ χρονικό παράθυρο παράδοσης της παραγγελίας. Αυτό σημαίνει πως καθορίζουμε εμείς την ώρα που θέλουμε να παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τραπεζικές συναλλαγές 

Το e-banking σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας καθώς και τις κινήσεις του, να πληρώσετε την πιστωτική σας κάρτα, τους λογαριασμούς σας ή τις οφειλές σας προς το Δημόσιο καθώς και να μεταφέρετε χρήματα σε άλλους λογαριασμούς χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία σας στο κατάστημα. 

Σημειώστε ότι οι περισσότερες τράπεζες έχουν ιδιαίτερα εύχρηστες εφαρμογές ebanking για το κινητό σας τηλέφωνο 

Πληρωμές λογαριασμών 

Εάν δεν έχετε κωδικούς ebanking, οι περισσότεροι οργανισμοί (εταιρίες τηλεφωνίας, ρεύματος, ηλεκτρονικά καταστήματα κλπ) διαθέτουν στην ιστοσελίδα τους ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής εισάγοντας τα στοιχεία τις χρεωστικής σας κάρτας.

Αποστολές εγγράφων 

Για να αποφύγετε μετακινήσεις ή συνωστισμό στα ταχυδρομεία μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε δέμα με courrier. Δεν χρειάζεται να περιμένετε στο τηλέφωνο - μπορείτε να καταχωρίσετε εντολή παραλαβής online στις σελίδες των εταιριών. Σημειώστε ότι υπάρχει η δυνατότητα και αποστολής αυθημερόν

Αλλαγή Παρόχου Ρεύματος, Αλλαγή ονόματος μετρητή, Επανασύνδεση ρεύματος 

Μπορείτε να αλλάξετε Πάροχο, όνομα στον μετρητή, ή να υποβάλετε αίτημα για επανασύνδεση με πλήρως ηλεκτρονική διαδικασία μέσα από το allazorevma.gr.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη, γρήγορη και εντελώς δωρεάν.

Εισάγετε  τις απαραίτητες πληροφορίες στην φόρμα του allazorevma.gr πατώντας το κουμπί "άλλαξε τώρα" και λαμβάνετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email σας.  Το allazorevma.gr, παραλαμβάνει ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα έγγραφα από σας και αφού τα ελέγξει και διαπιστώσει ότι είναι πλήρη, προωθεί την αίτηση σας άμεσα στον Πάροχο που έχετε επιλέξει.

Το "κερασάκι στη τούρτα": εξοικονομείτε ένα ποσό 200 ευρώ τον χρόνο από τος λογαριασμούς σας ρεύματος! 

 

allazorevma.gr