Διοργάνωση του 1ου All Digital Χ-Energy Commodities Conference, στις 20 Οκτωβρίου 2020

October, 8, 2020


Διοργάνωση του 1ου All Digital Χ-Energy Commodities Conference, στις 20 Οκτωβρίου 2020

Η E-ntelligence, εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρίες του ενεργειακού τομέα, ανακοινώνει τη διοργάνωση για 6η συνεχή χρονιά του πολύ πετυχημένου διεθνούς Συνεδρίου περί των Χρηματιστηρίων Ενέργειας και των Χρηματιστηριακών και εξω-χρηματιστηριακών ενεργειακών προϊόντων, αυτή την φορά διαδικτυακά.


Η κατάστρωση της θεματολογίας του Συνεδρίου, η προσέλκυση εξειδικευμένων στελεχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα των χρηματιστηριακών αγορών ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και αέριων ρύπων καθώς και η προβολή μοντέρνων λύσεων πληροφορικής για τον ενεργειακό κλάδο, αποτελεί βασικό μέλημα των ανθρώπων της E-ntelligence.


Το πολύ επιτυχημένο Energy Commodities Conference το οποίο δημιούργησε ένα «must» στα ενεργειακά γεγονότα της ΝΑΕ από το 2014, γίνεται ακόμα καλύτερο! Δίνει τη θέση του στο «X-Energy Commodities 2020» με νέο ορίζοντα μπροστά του, φωτίζοντας τις συνέργιες μεταξύ των commodities στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας. Οι χώρες της ΝΑΕ καθώς και η Βαλκανική χερσόνησος αναζητούν νέες ευκαιρίες στον τομέα της ενέργειας. Ο ενεργειακός τομέας μεταμορφώνεται σε έναν απελευθερωμένο και σύγχρονο επιχειρηματικό χώρο, εξυπηρετώντας πάντα τα περιβαλλοντικά συναισθήματα των ενδιαφερομένων και των τελικών καταναλωτών.


Έχοντας αισίως μια σύντομη αλλά πλούσια ιστορία 6 χρόνων πιστεύουμε πως παραδίδουμε κάθε χρόνο, μια πολύ χρήσιμη εκδήλωση η οποία φέρνει πιο κοντά την ελληνική αγορά ενέργειας στις βέλτιστες πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών κρατών αυτή τη φορά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ναυτιλίας και Οικονομικής Στρατηγικής (Institute of Maritime and Economic Strategy).


Από το 2014 επενδύουμε σταθερά στην δικτύωση των στελεχών της ελληνικής αγοράς με συναδέλφους από το εξωτερικό ώστε να κερδίσουμε σε εμπιστοσύνη, εμπειρίες και τεχνογνωσία προς ενίσχυση της θέσης των ελληνικών εταιριών ενέργειας στο πλήρως διεθνοποιημένο περιβάλλον.


Σας καλούμε να είστε μαζί μας διαδικτυακά, στις 20 Οκτωβρίου 2020, στο https://x-energycommodities.e-expo.gr/ την 6η συνάντηση διεθνούς κύρους και χαρακτήρα.

https://x-energycommodities.com/


Με εκτίμηση,

E-ntelligence

www.e-ntelligence.gr

 

allazorevma.gr