Το allazorevma.gr σας πληρώνει όταν αλλάζετε Πάροχο ρεύματος!

April, 5, 2021


Το allazorevma.gr σας πληρώνει όταν αλλάζετε Πάροχο ρεύματος!

Η αμοιβή του allazorevma.gr προστίθεται στο δώρο που προσφέρει κάθε πάροχος σε νέους πελάτες και κάνει το συνολικό πακέτο ασυναγώνιστο.

Αλλάζοντας πάροχο μέσω του allazorevma.gr επιλέγετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στο προφίλ κατανάλωσής σας, με την βοήθεια του πιο ανεξάρτητου, αντικειμενικού και αξιόπιστου εργαλείου τιμών  στην αγορά.

Υπάρχει όμως και καλύτερο. Μετά την δική σας αλλαγή, μας συστήνετε σε φίλους και γνωστούς, εμείς σας αμείβουμε γι' αυτό και εσείς μειώνετε ακόμα περισσότερο την δαπάνη σας για ρεύμα - με το πρόγραμμά μας "Φίλοι με Προνόμια του allazorevma.gr
To allazorevma.gr προσφέρει επιστροφή μετρητών σε όσους αλλάξουν μέσω της ιστοσελίδας, σε επιλεγμένα προγράμματά των παρακάτω Παρόχων:


 - Στον        Δώρο Αίτησης 40€ 

 - Στην      Δώρο Αίτησης έως 30€   + Δωροεπιταγή Vodafone αξίας 60€ για smartphone, tablet και αξεσουάρ!


 - Στην      Δώρο Αίτησης έως 30€ + 50€ δώρο για εξαργύρωση σε καύσιμα Shell

 - Στην              Δώρο Αίτησης 20€   

 - Στην         Δώρο Αίτησης 20€  Το ποσό των θα πιστωθεί σε εσάς από το allazorevma.gr μετά από την επιτυχή αλλαγή Παρόχου (αλλαγή "εκπροσώπησης")

BONUS ALLAZOREVMA
Με τον πρώτο σας λογαριασμό ρεύματος θα σας αποσταλεί σύνδεσμος στο email σας που θα χρειαστεί να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας  (ΙΒΑΝ, τράπεζα, όνομα δικαιούχου και αριθμό αίτησης) ώστε να πιστωθεί το ποσό σε λογαριασμό σας
Η πίστωση του ποσού θα φανεί στον λογαριασμό σας σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης 

allazorevma.gr