Γιατί το allazorevma.gr Επιστρέφει Χρήματα στους Χρήστες του;

April, 13, 2021


Γιατί το allazorevma.gr Επιστρέφει Χρήματα στους Χρήστες του;

Πολλοί χρήστες μας έχουν παρατηρήσει ότι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που χρησιμοποιούμε για να τους παρακινήσουμε να αλλάξουν πάροχο μέσω της σελίδας μας είναι η επιστροφή μικρών  χρηματικών ποσών - έως 40 ευρώ συνήθως. Αξίζει να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την λογική μας. Γιατί προτιμούμε αυτή την μέθοδο προώθησης;

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ....μας περισσεύουν. Η ιστοσελίδα μας είναι ο φθηνότερος τρόπος να εξυπηρετήσουμε όλους τους καταναλωτές σε όλη την χώρα. Δεν έχουμε καταστήματα, δεν έχουμε τηλε-πωλητές, δεν στέλνουμε νεαρά παιδιά από πόρτα σε πόρτα. Απλώς ενημερώνουμε και εμπλουτίζουμε την σελίδα μας και απαντούμε στους χρήστες μας μόνο όταν αυτοί το θελήσουν. 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έχουμε πεισθεί για τη αποτελεσματικότητα των δαπανών σε αυτό που αποκαλείται ψηφιακό marketing (Google, Facebook  και τα λοιπά). Πόσο μάλλον των συμβατικών μέσων - τηλεοράσεων, ραδιοφώνων και των συναφών - δεδομένου μάλιστα ότι αυτούς πρέπει να τους πληρώσεις πριν πάρεις αποτελέσματα. "Τα μισά λεφτά της διαφήμισης είναι χαμένα" είχε πεί ένας μεγάλος Αμερικανός επιχειρηματίας - "απλώς δεν ξέρω ποια μισά".

Εμείς επιλέγουμε να τα δίνουμε όλα σε σας τους χρήστες μας και το μόνο που σας ζητάμε είναι να το πείτε και σε άλλους.

 

allazorevma.gr