Ευνοϊκές συνθήκες για αλλαγές σε μεγάλους καταναλωτές με εξοικονόμηση που φτάνει το 20%

March, 28, 2016


Ευνοϊκές συνθήκες για αλλαγές σε μεγάλους καταναλωτές με εξοικονόμηση που φτάνει το 20%

Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του ηλεκτρισμού (μείωση τιμών στη χονδρική, έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των Παρόχων με αφορμή το άνοιγμα της αγοράς) έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα που ευνοεί την αλλαγή Παρόχου για όλους τους καταναλωτές. Είναι προφανές, ότι το όφελος σχετίζεται άμεσα με το μέγεθος του καταναλωτή. Για μεγάλες καταναλώσεις (Γ22 και Μέση Τάση) η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει το 20%.


Η ομάδα του allazorevma.gr, αντιλαμβανόμενη την ευκαιρία για τους συγκεκριμένους καταναλωτές έχει θεσπίσει διαδικασίες που εφαρμόζονται εκτός του πλαισίου της ιστοσελίδας. Για πελάτες Γ22, διενεργεί εξατομικευμένη σύγκριση βάση των στοιχείων της κατανάλωσης με την οποία υπολογίζεται το όφελος. Στη συνέχεια, αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την αίτηση προς τον Πάροχο που σας συμφέρει. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν. Για πελάτες με πολλαπλές παροχές Γ22 και για παροχές Μέσης Τάσης, το allazorevma.gr διενεργεί δημοπρασίες, στις οποίες καλούνται οι Πάροχοι να προσφέρουν προσωποποιημένη τιμή με βάση ομογενείς όρους σύμβασης. Η διαδικασία αυτή έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με μια απλή σύγκριση τα οποία συνοψίζονται στα εξής:


  1. Ο πελάτης πετυχαίνει την καλύτερη δυνατή τιμή
  2. Οι όροι της σύμβασης είναι ξεκάθαροι και ελεγμένοι από εμάς
  3. Η διαδικασία είναι απόλυτα διαφανής
  4. Κανένα κόστος, μόνο αμοιβή επιτυχίας


Τα αποτελέσματα των πρώτων δημοπρασιών είναι εντυπωσιακά. Ενδεικτικά, εταιρία εστίασης με έξι παροχές συνολικής κατανάλωσης 980 MWh ετησίως, μείωσε την αντίστοιχη δαπάνη των 84.000 ευρώ, κατά 12.700 ευρώ. Επίσης, εταιρία λιανικής πώλησης τροφίμων με 5 παροχές Γ22, με ετήσια κατανάλωση 460 MWh ετησίως, που πλήρωνε 40.000 ευρώ πέτυχε εξοικονόμηση 6.500 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η σχέση μας με τον πελάτη δεν διακόπτεται, αλλά ξεκινά, με τη δημοπρασία, αφού το allazorevma.gr ελέγχει και διασφαλίζει ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης προμήθειας.


Αν είστε μεγάλος καταναλωτής (Γ22/Μέση Τάση) εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107250117 ή στείλτε μας email στο contact@clarusesco.com για να κερδίσετε και εσείς αλλάζοντας ρεύμα!

 

allazorevma.gr