“Οχι άλλες ρήτρες” – πρόσκληση για συμμετοχή στην εκστρατεία του allazorevma.gr

Τo allazorevma.gr, η πρώτη ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ρεύματος στην Ελλάδα προσκαλεί τους χρήστες του στην εκστρατεία για την αντιμετώπιση του φαινομένου της χρέωσης ρητρών “οριακής τιμής συστήματος”.

Στείλτε μας έναν πρόσφατο λογαριασμό με χρέωση ρήτρας (βγάζοντας τον φωτογραφία με το κινητό σας και στέλνοντας το ηλεκτρονικά στο app@allazorevma.gr) και εμείς:

-Θα τον περιλάβουμε στην βάση δεδομένων μας μέσω της οποίας δημοσιεύουμε συγκεντρωτικά στοιχεία ανά Πάροχο με τον αριθμό των λογαριασμών που λάβαμε και το ποσοστό αύξησης των ανταγωνιστικών χρεώσεων λόγω της ρήτρας (καμία πληροφορία που θα μπορεί να ταυτοποιήσει ένα συγκεκριμένο καταναλωτή ή την παροχή του δεν θα δημοσιοποιείται) allazorevma.gr/ots

Δώστε μας την ευκαιρία να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να αντιμετωπίσουν την “λαιμαργία” ορισμένων παρόχων. Στείλτε μας σήμερα τον λογαριασμό που σας έκανε να σηκωθούν οι τρίχες της κεφαλής σας! Η πρόθεση του allazorevma.gr είναι να διατηρήσει ζωντανή την εκστρατεία αυτή όσο καιρό χρειαστεί έως ότου το φαινόμενο μειωθεί δραστικά.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top