Υπηρεσίες

Price Alert.  Θέλετε να είστε σίγουροι ότι η τιμή που πληρώνετε είναι η πιο συμφέρουσα ανά πάσα στιγμή; Θέλετε να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύμβαση σας φτάνει στο τέλος της; Eφόσον εγγραφείτε στην υπηρεσία, το allazorevma.gr σας ειδοποιεί με περιοδικά μηνύματα (μέσω viber) για τις καλύτερες προσφορές της αγοράς. Σας στέλνει προσωπικό μήνυμα ένα μήνα πριν το τέλος της τρέχουσας σύμβασής σας.

 

Έλεγχος λογαριασμών. Έχετε απορίες για τις χρεώσεις στον λογαριασμό σας ; Μετά από αίτημα σας λαμβάνετε εγγράφως τα αποτελέσματα του ελέγχου μας.

 

Συμβουλευτική υποστήριξη. Έχετε συγκεκριμένο Θέμα στην σχέση σας με τον Πάροχο; Μετά από αίτημα σας λαμβάνετε από το allazorevma.gr έγγραφη αναφορά με την ανάλυση μας για το θέμα σας και προτεινόμενες ενέργειες.

 

  • Η υπηρεσία price alert είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες του allazorevma.gr αρκεί  να εγγραφούν σ’ αυτήν
  • Η υπηρεσία Ελέγχου Λογαριασμών είναι δωρεάν για ένα χρόνο και μέχρι 4 λογαριασμούς για όλους όσους έχουν αλλάξει Πάροχο μέσω του allazorevma.gr. Για τους υπόλοιπους η χρέωση είναι 10 ευρώ ανά πακέτο τεσσάρων λογαριασμών (3 έναντι + 1 εκκαθαριστικός) πληρωτέα μετά την υποβολή της έγγραφης αναφοράς μας.
  • Η υπηρεσία Συμβουλευτικής υποστήριξης είναι δωρεάν για ένα χρόνο και μεχρι 2 περιπτώσεις για όλους όσους έχουν αλλάξει Πάροχο μέσω του allazorevma.gr. Για τους υπόλοιπους η χρέωση είναι 20 ευρώ ανά περίπτωση – πληρωτέα μετά την υποβολή της έγγραφης αναφοράς μας.
Scroll to Top