Πως λειτουργεί

Αλλάξτε Πάροχο ρεύματος και αερίου με το allazorevma.gr

H Αλλαγή Παρόχου ειναι εύκολη και γρήγορη και μπορεί να σας εξοικονoμήσει εκατοντάδες ευρώ ετησίως.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκρίνετε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα με το αντικειμενικό, ανεξάρτητο και αξιόπιστο εργαλείο σύγκρισης τιμών, το allazorevma.gr. H αλλαγή διεκπεραιώνεται από εμάς σε συνεργασία με τον Πάροχο και δεν έχει κανένα κόστος για εσάς. Αντίθετα, συχνά το allazorevma.gr θα σας προσφέρει επιστροφή χρημάτων για την αλλαγή σε επιλεγμένα προγράμματα ενέργειας

Η καταμέτρηση και η παροχή ρεύματος και αερίου γίνεται από τους αντίστοιχες υπηρεσίες διανομής, ανεξαρτήτως Παρόχου, οπότε δεν θα αλλάξει κάτι στις προσφερόμενες υπηρεσίες καταμέτρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Επιλέξτε τι θέλετε να συγκρίνετε, αέριο, ρεύμα ή συνδυαστικά προγράμματα αερίου και ρεύματος. Στην συνέχεια επιλέξτε το τρέχον πρόγραμμα σας.

Εισάγετε την κατανάλωση σας ώστε να υπολογίσουμε με την μεγλαύτερη δυνατή ακρίβεια τι πληρώνετε τώρα και τι θα εξοικονομήσετε. Μπορείτε να βρείτε την κατανάλωση σας στον εκκαθαριστικό λογαριασμό σας  Προκειμένου να λάβετε υπόψη την εποχική διακύμανση της κατανάλωσης σας κατά τη διάρκεια ενός έτους, το allazorevma.gr σας προτείνει να εισάγετε το σύνολο των καταναλώσεων των εκκαθαριστικών λογαριασμών που καλύπτουν την περίοδο ενός έτους (365 Ημέρες).
 
Αν δεν μπορείτε να εκτιμήσετε την κατανάλωση σας ή δεν έχετε πρόσβαση στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς σας μπορείτε να επιλέξετε από ένα από τα τυπικά προφίλ κατανάλωσης που σας προτείνονται απο την ιστοσελίδα
Υπάρχουν πάνω από 200 ενεργά προγράμματα ρεύματος και αερίου διαθέσιμα στην αγορά (και στην βάση δεδομένων του allazorevma.gr ) οπότε η σύγκριση τους χωρίς την βοήθεια υπολογιστή είναι πρακτικά αδύνατη.
 
Το allazorevma,gr κατατάσσει τις επιλογές σας με βάση το ετήσιο όφελος. Εναλλακτικά με την χρήση φίλτρων μπορείτε να εστιάσετε σε προγράμματα με βάση παραμέτρους που θεωρείτε σημαντικές. Για παράδειγμα να δείτε μόνο προγράμματα χωρίς ελάχιστη παραμονή, ή με σταθερή τιμή, ή “πράσινα” κλπ.

Επιβεβαιώστε την αλλαγή σας συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα. Συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να ολοκληρώσετε την διαδικασία ηλεκτρονικά.

Scroll to Top