Προστατευτείτε από τις αυξήσεις στην ενέργεια επιλέγοντας ένα συνδυαστικό τιμολόγιο ρεύματος και αερίου

Προμηθευτείτε ενέργεια στην φθηνότερη δυνατή τιμή επιλέγοντας ένα συνδυαστικό τιμολόγιο ρεύματος και αερίου
 
Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια συνδυαστική προσφορά  εάν προμηθευτείτε ηλεκτρική ενέργεια και αέριο από τον ίδιο Πάροχο* . Τότε πολύ απλά οι περισσότεροι Πάροχοι σας προσφέρουν έξτρα έκπτωση.
 
*Εφόσον οι 2 παροχές (αέριο-ρεύμα) ανήκουν στο ίδιο ΑΦΜ και ακίνητο
 

Τώρα μπορείτε να συγκρίνετε τα συνδυαστικά τιμολόγια φυσικού αερίου και ρεύματος μέσω της σύγκρισης του allazorevma.gr

Απλώς καταχωρείτε στο σύστημα το πρόγραμμα που έχετε στο αέριο και στο ρεύμα, τις αντίστοιχες καταναλώσεις σας και εμφανίζονται οι διαθέσιμες προσφορές και το συνδυαστικό σας όφελος !

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που μπορεί να σας προσφέρει ένα συνδυαστικό τιμολόγιο. Το γεγονός ότι παίρνετε όλη την ενέργειά σας από τον ίδιο Πάροχο – Προμηθευτή, σημαίνει ότι η όλη διαδικασία είναι ευκολότερη τόσο για εσάς όσο και για τον Πάροχο σας.


Πολλοί Πάροχοι προσφέρουν εκπτώσεις για πελάτες που επιλέγουν να αγοράσουν και τις δύο μορφές ενέργειας από αυτούς. Αυτό οφείλεται στο ότι αυξάνεται η πιθανότητα να παραμείνετε πελάτες τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης το κόστος διαχείρισης των δύο λογαριασμών σας είναι σχεδόν ίσο με το κόστος του ενός. Είναι μια περίπτωση που τα συμφέροντά σας συμπίπτουν με αυτά του Παρόχου.


Επιπρόσθετα, η προμήθεια φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας από έναν Πάροχο σημαίνει ότι θα είναι ευκολότερο να διαχειριστείτε και να ελέγξετε την συνολική σας δαπάνη για ενέργεια. Θα λαμβάνετε λογαριασμούς από μία εταιρεία ενέργειας. Στο όχι μακρινό μέλλον ορισμένες εταιρείες φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας θα σας στέλνουν συνδυασμένους λογαριασμούς για να κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη.

Η μετάβαση σε συνδυαστικό τιμολόγιο δεν είναι καθόλου δύσκολη. Μπορείτε να ξεκινήσετε εκτελώντας μια σύγκριση στον ιστότοπό μας. Προσφέρουμε δωρεάν ανεξάρτητη, αντικειμενική και αξιόπιστη υπηρεσία σύγκρισης τιμών που θα σας δείξει τις καλύτερες προσφορές που έχετε στη διάθεσή σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι μια εκτίμηση των καταναλώσεων σας ρεύματος και αερίου.


Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της εκτέλεσης μιας σύγκρισης συνδυαστικών τιμολογίων και της εκτέλεσης μιας συνηθισμένης σύγκρισης – είναι εξίσου εύκολο. Μας παρέχετε τις απαραίτητες πληροφορίες και εμείς σας παρουσιπαζουμε τα φθηνότερα συνδυαστικά προγράμματα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας που διατίθενται αυτή την στιγμή στην αγορά.


Μόλις αποφασίσετε  να αλλάξετε Πάροχο σε ένα νέο, συνδυαστικό τιμολόγιο, μας ενημερώνετε με την υποβολή της σχετικής αίτησης και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα για εσάς. Η ίδια η διαδικασία είναι πολύ απλή, και μπορεί να διεκπεραιωθεί πλήρως ηλεκτρονικά.

Ενώ το συνδυαστικό τιμολόγιο είναι συχνά φθηνότερο, δεν είναι πάντα. Εάν θέλετε να είστε βέβαιοι ότι ένα συνδυαστικό τιμολόγιο θα σας εξοικονομήσει χρήματα, τότε θα πρέπει να κάνετε και ανεξάρτητες συγκρίσεις τιμών.


Υπάρχουν πολλά μεμονωμένα τιμολόγια μέσω των οποίων μπορείτε να αποκτήσετε φθηνότερη ηλεκτρική ενέργεια ή φυσικό αέριο από ό,τι με ένα συνδυαστικό τιμολόγιο ενός Παρόχου. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να γίνει ανεξάρτητη σύγκριση και για τους δύο τύπους τιμολογίων. Κάνοντας αυτό θα γνωρίζετε όλες τις επιλογές που είναι στην διάθεσή σας.

Πέρα από το γεγονός ότι θα λαμβάνετε την ενέργειά σας από έναν προμηθευτή αντί για δύο, δεν υπάρχει διαφορά στο είδος της υπηρεσίας που θα λαμβάνετε. Όλοι οι Πάροχοι παραδίδουν το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια μέσω των ίδιων σωλήνων και καλωδίων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρατηρήσετε καμία αλλαγή στον τρόπο που προμηθεύεστε την ενέργειά σας. Η μόνη διαφορά είναι ότι πιθανόν θα πληρώσετε συνολικά λιγότερα για την κατανάλωσή σας.

Scroll to Top