Τα Σταθερά Τιμολόγια Δικαιώνουν το allazorevma.gr

Τα επτά φθηνότερα τιμολόγια ρεύματος του Ιουνίου είναι σταθερής τιμής. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εφαρμογής της μεθόδου σύγκρισης τιμών του allazorevma.gr. Η ιστοσελίδα είναι το μόνο εργαλείο που συγκρίνει με βάση τις προβλέψεις της χονδρικής τιμής στις προθεσμιακές αγορές για το επόμενο 12μηνο. Οι τιμές αυτές από την αρχή του 2024 ήδη οδηγούσαν στην πρόβλεψη ότι στην διάρκεια και μέχρι το τέλος της χρονιάς οι τιμές θα έχουν αυξητική τάση. Με συνέπεια τα σταθερά τιμολόγια να γίνονται πολύ πιο ελκυστικά. Αυτό φάνηκε πλέον και σε απόλυτες τιμές με την αύξηση των τιμών χονδρικής του Μαίου που οδήγησε ήδη τα μεταβλητά τιμολόγια προς τα πάνω τον Ιούνιο.

Οι οιμωγές των Λειτουργών του Τύπου, που δεν καταγράφουν (επαγγελματική διαστροφή;)  παρά την είδηση της ημέρας, έχουν χάσει τον στόχο τους και έχουν παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό. Εστιάζουν στην αύξηση της τιμής των μεταβλητών τιμολογίων και αδιαφορούν πλήρως για τα σταθερά τιμολόγια που είναι πλέον  η καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές.

Γίνονται συνεργοί, (χωρίς ίσως να το θέλουν) στην εκστρατεία παραπληροφόρησης που έχει επιλέξει το κράτος. Να εστιάζει δηλαδή στα περίφημα πράσινα τιμολόγια. Στα οποία έχει παραμείνει η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών – εν μέρει πεπεισμένων από την  κρατική προπαγάνδα. Με αποτέλεσμα να χάνεται η ευκαιρία από τους καταναλωτές εξοικονόμησης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς τους τον μήνα και να αυξάνονται τα περιθώρια των παρόχων που εκμεταλλεύονται την αδράνεια των πελατών τους. Με πρώτη βέβαια την υπό κρατικό έλεγχο εταιρεία – την ΔΕΗ.

Να το πούμε όσο πιο καθαρά μπορούμε στους Λειτουργούς του Τύπου (την Τέταρτη Εξουσία!) ελπίζοντας ότι θα ενημερώσουν το κοινό: Παρά την τεράστια έκπτωση της ΔΕΗ στο μεταβλητό της τιμολόγιο για τον Ιούνιο (που έτυχε να γίνει λίγες ημέρες πριν από εκλογική αναμέτρηση και στοιχηματίζουμε ότι δεν θα επαναληφθεί σύντομα), το μεταβλητό αυτό τιμολόγιο δεν είναι η φθηνότερη επιλογή για τους καταναλωτές – ούτε καν για τους ήδη πελάτες της ΔΕΗ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top