Το allazorevma.gr προτείνει μια εξαιρετική λύση για το ρεύμα – σήμερα!

Οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες καθώς και τα μικρά ποσοστά αποθήκευσης αερίου στις χώρες της Ευρώπης σε συνδυασμό με πρόβλεψη για βαρύ χειμώνα, υποδεικνύουν ότι οι τιμές του Φυσικού Αερίου θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα όλο το 2022 .

Αυτό σημαίνει ότι και οι τιμές του ρεύματος που παράγεται σε μεγάλο ποσοστό με καύσιμο το Φυσικό Αέριο, θα παραμείνουν επίσης υψηλές για όλο το 2022.

Ενας καλός τρόπος να προστατευθεί ο καταναλωτής είναι να επιλέξει ένα σταθερό τιμολόγιο.

Το allazorevma.gr λοιπόν προτείνει το σταθερό πρόγραμμα του ΗΡΩΝ ONLY ΗΟΜΕ PLUS που ισχύει για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι σήμερα 8/12.

Αν υπολογισθεί και το πάγιο, η μέση τελική χρέωση ανά kwh για το πρόγραμμα αυτό κυμαίνεται στα 0,17€ που το καθιστά το πιο ανταγωνιστικό στην αγορά αυτή την στιγμή ειδικά για μεγάλες καταναλώσεις.

Υπάρχει 24μηνη δέσμευση με ποινή αποχώρησης τον 13ο μήνα 50 ευρώ που αντισταθμίζεται σε ένα βαθμό απο τα 20€ δώρο του allazorevma.gr με την αλλαγή παρόχου.

Προτείνουμε στους χρήστες μας να αξιοποιήσουν την ευκαιρία αυτή, γιατί στο νέο πρόγραμμα του ΗΡΩΝ η τιμή της ενέργειας προβλέπεται ότι θα είναι πολύ ψηλότερη.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top