Τρεις λόγοι για να αλλάξετε Πάροχο τώρα

Γιατί τελειώνει το συμβόλαιό σας. Οι Πάροχοι δεν συνηθίζουν να υπενθυμίζουν στους πελάτες τους ότι η σύμβασή τους τελειώνει. Πρόσφατα όμως αναγκάστηκαν να τους ενημερώσουν για αυξήσεις στα τιμολόγια. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ξαναδείτε την σχέση – έστω και αν δεν πήρατε ακόμα την λυπητερή επιστολή!
 
Για να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές. Το ύψος των λογαριασμών πλέον καθορίζεται από την ρήτρα αναπροσαρμογής που είναι σχεδόν ίδια για όλους τους παρόχους. Μεγαλύτερη διαφορά κάνουν οι εφάπαξ προσφορές από ορισμένους Παρόχους που έχουν στόχο να αποκτήσουν νέους πελάτες. Ενημερωθείτε και εκμεταλλευτείτε τις.
 
Για να αναζητήσετε καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης. Είναι αλήθεια ότι οι Πάροχοι γενικά δεν δείχνουν συνέπεια στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών τους. Θα κάνετε καλό στο εαυτό σας (αλλά και στους Παρόχους μακροπρόθεσμα) αν αλλάζοντας Πάροχο περάσετε το μήνυμα ότι οτιδήποτε χαμηλότερο του τέλειου δεν είναι αποδεκτό στην εξυπηρέτησή σας.
 
Η αλλαγή Παρόχου δεν έχει κόστος για τους καταναλωτές. Ιδιαίτερα αν γίνεται μέσα από το allazorevma.gr που είναι  ανεξάρτητο, αντικειμενικό και αξιόπιστο ! Και η μόνη πλατφόρμα που επιβραβεύει τους χρήστες της όταν αλλάζουν Πάροχο μέσα από αυτήν!
 
Στείλτε μας τον λογαριασμό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να εξετάσουμε το όφελος σας από την αλλαγή Παρόχου
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top