Η Επιδότηση θέλει Υπομονή και Προσοχή – Ευτυχώς υπάρχει το allazorevma.gr!

Η επιδότηση που η κυβέρνση αποφάσισε να δοθεί στους λογαριασμούς ρεύματος είναι γενναιόδωρη. Ενας καταναλωτής (με τιμολόγιο μεταβλητό δηλαδή με ρήτρα αναπροσαρμογής) που “έκαψε” 300 κιλοβατώρες κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο 2021 μέχρι και τον Ιανουάριο 2022 θα εισπράξει συνολικά 157,5 ευρώ ως “Πίστωση του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης” (Αν έκαψε λιγότερο από 300 κιλοβατώρες τον μήνα το ποσό θα είναι κατ΄αναλογία μικρότερο. Οι κιλοβατώρες που καίει πάνω από τις 300 τον μήνα δεν επιδοτούνται). Επιδότηση θα πάρει και ο καταναλωτής με σταθερό τιμολόγιο, χαμηλότερη για το 2021 αλλά ίση με αυτή των μεταβλητών το 2022.
 
Χρειάζεται όμως υπομονή γιατί τα ποσά της επιδότησης θα πιστωθούν σε λογαριασμούς που θα εκδοθούν με καθυστέρηση. Αυτή οφείλεται τόσο στην καθυστερημένη έκδοση των κυβερνητικών αποφάσεων όσο και τον φυσιολογικό χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ περιόδου κατανάλωσης και τιμολόγησης.
 
Η εμπειρία των φίλων χρηστών του allazorevma.gr  μέχρι στιγμής είναι ότι η πίστωση της επιδότησης όχι μόνο καθυστερεί αλλά γίνεται με διαφορετικό τρόπο από τους Παρόχους, ορισμένοι από τους οποίους ερμηνεύουν τις κυβερνητικές αποφάσεις κατά το δοκούν.
 
Για τον λόγο αυτό το allazorevma.gr ετοίμασε ένα φύλλο εργασίας ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να υπολογίσουν για κάθε λογαριασμό τους το ποσό της επιδότησης που αναλογεί αλλά και την ρήτρα αναπροσαρμογής αν έχουν μεταβλητό τιμολόγιο. Ο σύνδεσμος για το φύλλο εργασίας είναι:  https://allazorevma.gr/ots/
 
Ελέγξτε τον λογαριασμό σας με την βοήθεια του allazorevma.gr και βεβαιωθείτε ότι θα εισπράξετε το ποσό που δικαιούστε! Το allazorevma.gr είναι εδώ για να υποστηρίζει τους έλληνες καταναλωτές – απο το 2015! Μοιραστείτε το μυστικό με φίλους και γνωστούς!
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Scroll to Top